Gratis fragt fra 499 DKK │ 30 dages returret

Vores historie

HVOR DET HELE BEGYNDTE

Vi er et dansk baseret tøjfirma, der producerer høj kvalitet, usynlige og sømløse TENCEL undertrøjer i Europa. Vi stræber efter at tilbyde dig et produkt, der kombinerer stil og komfort samt er miljøvenligt og bæredygtigt på grund af vores innovative processer og materialer.

Historie

Der var engang, som mange historier begynder, en bestemt ung dansk mand som fik en åbenbaring – herremode bevæger sig for langsomt. Hvor mange mænd bar ankelsokker for fem år siden? Hvorfor er det kun kvinder, der har adgang til at bære let tøj?

Hans idé var at skabe et alternativ til den gamle tradition med dårlige undertrøjer, og da der ikke var lavet noget kvalitetsprodukt til mænd, besluttede han, at det var på tide at ændre det. Kvindemoden er lysår foran mændemoden, hvor der findes tusindvis af “nøgne” produkter. Det er kun et spørgsmål om tid (som med ankelsokker), før mændemoden indhenter – Seamless CPH blev skabt for at fremskynde denne proces.

Denne unge mand arbejdede i erhvervslivet, hvor arbejdstøjet inkluderede den klassiske forretnings skjorte, desværre altid ledsaget af hvide t-shirts, tanktops eller synlig hud, mavehår, brystvorter og alt muligt andet. Da markedet for let tøj til mænd er enormt underudviklet, besluttede han at starte sit eget projekt. 

Han forestillede sig en undertrøje, der var lige så behagelig, som man kunne ønske sig, lavet af stærkt stof fra bæredygtige kilder. En undertrøje, der ville imødekomme enhver persons behov for at være så produktiv og effektiv som muligt. Men lige så vigtigt; en undertrøje, der var usynlig for det blotte øje. 

Så han startede sin omfattende forskning vedrørende hvilke farver, der skulle bruges, inspireret af studier af forskellige hudtyper og hudtoner, samt det perfekte stof til undertrøjen.

Kravene til et ideelt stof var;

  • høj kvalitet
  • åndbart med evnen til at absorbere og transportere fugt
  • blødt og behageligt med en fremragende pasform
  • afledt af bæredygtige kilder
  • lugtfrit og antibakterielt

Stoffet skulle være TENCEL. Det er virkelig et fantastisk stof, men det er et relativt nyt fænomen i tøjbranchen, især når det kommer til herretøj.

Med sit danske design og skræddersyede pasform – det faktum, at undertrøjen, på grund af kombinationen af 96% TENCEL og 4% elastan,  passer til enhver kropstype, som om den var skræddersyet – gør den til en pioner inden for herremoden. 

Hos Seamless CPH accepterer vi kun det bedste, fordi vi ved, at du kun accepterer det bedste. Derfor har vi skabt den bedst mulige forretningsundertrøje.  Vi er meget spændte på at være en del af denne rejse og håber, at du også vil være begejstret!

Venlig hilsen,
Seamless CPH

Scroll to Top