Gratis fragt fra 499 DKK │ 30 dages returret

Undertrøjen

DEN PERFEKTE FORRETNINGSUNDERTRØJE

Hvis du bærer skjorte på arbejdet, når du går ud at spise eller ved særlige lejligheder, har du været i en situation, hvor du skal beslutte, om du vil have en t-shirt eller tanktop under din skjorte, eller måske slet intet. Alle alternativer har ulemper – Seamless CPH’s mål er at ændre dette. Du har brug for én løsning, der både er komfortabel og funktionel – Seamless CPH undertrøjen er den løsning. Den vil være usynlig under din skjorte og dække dine brystvorter, synlig hud og hår.

Nøglefordele ved undertrøjen

Se forskellen

For at illustrere forskellen mellem en hvid t-shirt og vores Seamless CPH undertrøje har vi taget to billeder for at sammenligne den klassiske hvide t-shirt og vores undertrøje.

Hvid t-shirt Seamless CPH

DE NUVÆRENDE ALTERNATIVER TIL SEAMLESS CPH UNDERTRØJEN

  • Klassikeren: Den hvide t-shirt
  • Nytilkommeren: Den grå t-shirt
  • Den gamle: Tanktoppen
  • Den bare overkrop: Ingen t-shirt

Den klassiske hvide t-shirt er uacceptabel. Den er simpelthen for synlig under en skjorte på grund af den skarpe kontrast fra den hvide t-shirt til din hud. Derudover er kanten af t-shirten synlig ved halsen og ærmene. Den nye grå t-shirt har de samme problemer som den hvide – det skal dog siges, at den er lidt mindre synlig på grund af den lavere farvekontrast til din hud. Den gamle tanktop beskytter ikke mod misfarvning af skjorternes armhuler og er meget synlig gennem din skjorte. Den sidste mulighed er den bare overkrop. Den er virkelig usynlig, men beskytter hverken dig eller din skjorte mod svedige cykelture eller mod synligheden af brystvorter og mave.

Den Sømløse Rejse fra dens botaniske oprindelse til din undertrøje

TENCEL STAMMER FRA GENANVENDELIGE TRÆKILDER

Det prisvindende lukkede kredsløbssystem omdanner træ til TENCEL.

Det endelige stof testes for at sikre den højst mulige kvalitet.

Vores bæredygtige produktion i Europa omdanner TENCEL til vores sømløse undertrøje.

Usynlig, behagelig, blød, tør, åndbar, antibakteriel, holdbar, bæredygtig og beskytter dine hvide skjorter mod gul misfarvning.

Bare Oak
fra 299 DKK

Calm Cedar

fra 299 DKK

Royal Mahogany

fra 299 DKK
Scroll to Top