Gratis fragt fra 499 DKK │ 30 dages returret

Bæredygtighed

VORES ANSVAR

At producere forretningsbeklædning på en bæredygtig måde, der samtidig er usynlig, antibakteriel, blød og af høj kvalitet, er på ingen måde en let opgave og ville ikke blive opnået uden at have partnere af højeste kaliber.

Hos Seamless CPH er vores mål at sikre, at vi er i stand til at levere et enormt værdifuldt produkt, hvilket er grunden til, at vi har gået ekstra langt for at finde den perfekte samarbejdspartner med førsteklasses produktionsfaciliteter.

Vi har brugt flere måneder på at grundigt observere og undersøge forskellige produktionsfaciliteter, fordi vi ønskede at arbejde sammen med en samarbejdspartner, der deler de samme kerneværdier som os – at værne om en organisk og bæredygtig løsning uden kompromis.

Vi forstår, at vi har et ansvar for at sikre, at både vores produktion og de materialer, vi bruger, bidrager til en miljøvenlig løsning for at beskytte vores planets og hjemmets velbefindende.

CERTIFICERET STORHED

TENCEL -fibre produceres fra træpulp fra bæredygtigt forvaltede kilder, en fornyelig ressource. De har opnået United States Department of Agriculture (USDA) BioPreferred®-mærket.

TENCEL-fibre er certificeret med det internationalt anerkendte EU Ecolabel, et miljømærke, der kun tildeles produkter og tjenester med en betydeligt lavere miljøpåvirkning gennem hele deres levetid. Derudover vurderes produkter tildelt mærket uafhængigt for overholdelse af strenge økologiske og ydelseskriterier.

Desuden modtog Lenzings lukkede kredsløbsproduktionsproces, som omdanner træpulp til TENCEL™ Lyocell-fibre med høj ressourceeffektivitet og lav økologisk påvirkning, European Award for the Environment fra Europa-Kommissionen i kategorien “Teknologiprisen for Bæredygtig Udvikling”.

Scroll to Top