Gratis fragt fra 499 DKK │ 30 dages returret

Plejeguide

Sådan vasker og plejer du din undertrøje

Tencel har en hel række fantastiske egenskaber, der gør stoffet fantastisk til mange forskellige formål. Det er åndbart, holder farven fantastisk, og så er det utrolig holdbart og robust. Det er også velegnet til sensitiv hud, hvilket gør det til et godt alternativ til bomuld. Sidst men ikke mindst, har TENCEL også antibakterielle egenskaber – derfor behøver du ikke vaske din undertrøje hver gang du bruger den. Når du vasker TENCEL, skal du sørge for kun at bruge koldere vand (30 grader) og kvalitetsvaskemiddel.

Materialer som bomuld og silke har eksisteret i tusinder af år, og vi ved præcis hvordan de skal vaskes. Men når noget som TENCEL kommer på banen, kan det forvirre mange mennesker. Da det er en ny stoftype, har du måske ikke brugt det før, og derfor vil du ikke vide meget om TENCEL-stofpleje, hvilket er grunden til, at vi har sammensat denne praktiske guide for at hjælpe dig. Skrumper TENCEL? Hvordan skal du vaske TENCEL?

UNDGÅ SKYLLEMIDDEL OG BRUG VASKEMIDDEL TIL FARVET TØJ

VASK VED
30 GRADER

LAV CENTRIFUGERING
(800 Rpm)

BRUG IKKE EN TØRRETUMBLER

FAQ

Der er ingen grund til at bruge alt for varmt vand, når du vasker din TENCEL-undertrøje. Hold din vaskemaskine på 30 grader og brug kvalitetsvaskemiddel – både stoffet, din pengepung og miljøet vil takke dig. Ved at vaske ved 30 grader i stedet for 40 grader bruger du cirka 40% mindre elektricitet afhængigt af den enkelte vaskemaskine.

Kan Tencel krympe? Forkert vask og tørring kan føre til krympning.

Selvom det er et holdbart materiale, er Tencel ret delikat, når det er vådt, og det er modtageligt over for skade ved høje temperaturer. Derfor er det vigtigt at sætte sig ind i Tencel-stofpleje inden vasken går i gang. En skånsom cyklus på vaskemaskinen er passende til de fleste beklædningsgenstande.

TIP: Vend dine Tencel-genstande på vrangen, inden du vasker dem, for yderligere beskyttelse.

Tør ikke din undertrøje i maskinen. Når stoffet er vådt, er det delikat, hvilket kan resultere i krympning.

TENCEL er et ekstremt stærkt stof, så du behøver ikke bekymre dig for meget om slid og slitage ved normal brug.

Undgå at tørretumble og høje temperaturer ved vask, så er du godt kørende.

Styrken, holdbarheden og farvefastheden af TENCEL er meget høj, så længe du undgår tørretumbleren og højtemperaturprogrammer ved vask.

Først og fremmest vil dette produkt sjældent have brug for strygning, da det har en tætsiddende pasform, som strækker sig automatisk til en behagelig position, når du har det på.

Hvis du stadig føler behov for at stryge eller dampe din undertrøje, er det ikke et problem, men hold temperaturen på medium.

Scroll to Top