Gratis fragt fra 499 DKK │ 30 dages returret

Shop

Den perfekte undertrøje

Beskrivelse

Dansk design. Usynlig. Sømløs. Skræddersyet pasform. Silkeblød. Bæredygtig.

Hos Seamless CPH laver vi den bedst mulige kvalitetsundertrøje. For at opnå det kræves kun det bedste materiale – TENCEL™. Dette nye stof er udviklet og produceret af Lenzing i Schweiz og har modtaget flere priser for deres bæredygtige produktion. For at ære materialet, der stammer fra fornyelige trækilder, har vi navngivet vores undertrøjer efter træsorter, der har en lignende farve som de individuelle undertrøjer: Oak, Cedar og Mahogany.

 

Med sit Danske design og skræddersyede pasform – det faktum, at undertrøjen, på grund af kombinationen af 96% TENCEL og resten elastan, passer til enhver kropstype, som om den var skræddersyet – gør den til en pioner inden for herremodeindustrien.

Undertrøjen er yderst åndbar og har en kølende effekt på grund af fugtstyringssystemet, der hjælper med at regulere din kropstemperatur. Den tørre effekt i undertrøjen hjælper med at holde dig tør hele dagen ved at absorbere og transportere sved som sportstøj. Vores undertrøjer er lavet i et sømløst design for at begrænse synligheden af undertrøjen under hvide og blå skjorter, poloer og andre t-shirts. Vi sender gratis til Danmark på ordrer over 499 DKK.

Detaljer

Materiale: TENCEL: 96%, Elastan: 4%

TENCEL-fibre stammer fra fornyelige råtræmaterialer og er certificeret som komposterbar og nedbrydelig, og kan derfor fuldt ud vende tilbage til naturen.

Stoffet er antibakterielt, især på tre af de lugtrelevante bakterietyper, der blev testet (Staphylococcus epidermidis, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli). Der blev observeret en markant lavere vækstrate på TENCEL™ sammenlignet med bomuld og polyester.

Se vores plejeguide for mere information.

Vægt: 160 gram.

Krave: Rundet v-udskæring

Fornemmelse: Ubegrænset bevægelsesfrihed

Ærme: Kortærmet

Form: Skræddersyet, stram pasform.

Størrelse XL vil passe dig, selvom dine normale t-shirts er to størrelser større end XL på grund af det strækbare stof. Prøv det – hvis vi tager fejl, sørger vi for, at din retur er gratis. Hvis du har spørgsmål til pasformen, er du velkommen til at kontakte os, eller læs vores størrelsesguide.

Modeller:

Bare Oak: 190 cm og 0,1 ton, der bærer XL (vil passe +100 kg og høje personer)

Calm Cedar: 186 cm og 85 kg, der bærer M (afhængigt af vægt, kondition og personlige præferencer, kan størrelse L også være et valg)

Royal Mahogany: 185 cm og 84 kg, der bærer M

Farve: Tre hudtoner fra lys til mørk. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige farve, er du velkommen til at kontakte os.

Forsendelse & Returnering

Vores kurersamarbejdspartnere inkluderer DAO, GLS og PostNord.

Vi tilbyder gratis fragt for køb over 499 DKK.

Som standard har vi tilføjet en rabat på 50 DKK på alle ordrer uden for DK for at nedsætte fragtprisen. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vi stoler 100% på vores produkt, og derfor tilbyder vi gratis returneringer i DK.

Vi sender inden for 1 hverdag fra mandag til fredag.

vælg undertrøje

Vælg undertrøjen, der passer til din hudfarve, og afgiv din ordre.

order handling

Vi vil behandle din ordre så hurtigt som muligt og sende den inden for 1 arbejdsdag.

fragt

Fragt til Danmark er gratis ved bestillinger over 499 DKK.

100% tilfredshed

Vi har 100% tillid til vores produkter og tilbyder derfor gratis returneringer i Danmark inden for 30 dage.

Scroll to Top